Kiinteä toimituskulu 5,90€.

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin!

Liekkienergiat

Liekkienergiat ovat voimallisia energeettisiä työkaluja, joilla voi parantaa omaa vointia sekä läheisten vointia. Niillä voi hoitaa myös tilojen energioita.

 

Violettiliekki

 

Violettiliekin avulla voit parantaa ja puhdistaa mieltäsi, fyysistä kehoasi, kotiasi, läheisiäsi tai muita tiloja sekä ihmisiä. Violetin liekin avulla voit puhdistaa myös ihmissuhteita, jos niissä on hankaluuksia. Violettiliekin on ihmisten tietoisuuteen uudelleen tuotu vuonna 1987, kun se aiemmin Kultaisen Atlantiksen tuhoutumisen jälkeen otettiin ihmisiltä väärinkäytösten vuoksi pois. Ylösnoussut Mestari St. Germain on vioetin liekin “vartija” ja violettiliekki on Arkkienkeli Zadkielin pyhää energiaa. Jos tunnet että sinulla on sielussa haavoja tai sinulla on emotionaalisia ja/tai fyysisiä ongelmia, voit ottaa tämän tehokkaan työkalun käyttöösi ja parantaa vointiasi. Mitä enemmän toistat tätä aktivointia, sitä enemmän ja tehokkaammin se sinua auttaa ja huomaat että värähtelytasosi nousee. Värähtelytasosi nousu vaikuttaa positiivisesti myös ympäristöösi.

Mitä enemmän käytät tätä energiaa, sitä enemmän vapaudut kielteisistä ja rajoittavista toiminnoista ja huomaat sen olotilassasi sekä muissa ihmisissä. Auraasi tulee violettiä väriä ja värähtelet korkeammalla taajuudella.

 

Violetilla liekillä voit puhdistaa omia negatiivisia tunteita ja tukoksia sekä raskasta energiaa aurastasi. Violetin liekin avulla voit parantaa fyysistä kehoa sekä lievittää kiputiloja. Voit myös puhdistaa ihmissuhteita ja riitatilanteista johtuvia ikäviä tunteita. Tilojen puhdistus onnistuu myös tämän puhdistavan energian avulla, voit puhdistaa kotisi ja työpaikkasi raskaista energioista.

 

Violettia liekkiä on kolmea eri lajia; violettiliekki, hopealiekki ja kultahopealiekki. Voit aktivoida minkä tahansa näistä liekeistä seuraavan mantran avulla, kunhan vain vaihdat liekin nimen. Kultahopealiekki on voimakkain.

 

Aktivointi tapahtuu seuraavien ohjeiden mukaan:

Etsi itsellesi rauhallinen paikka, varmista ettei sinua häiritä. Hiljennä mielesi ja hengitä muutaman kerran syvään. Rentoudu. Pyydä Arkkienkeli Zadkielilta violettiliekkiä tai hopea/kultaliekkiä. Pyydä mukaan ylösnoussut mestari Saint Germain ja Violetin liekin enkelit. Voit nähdä violetin väristen liekkien ympäröivän sinut. (Kaikki eivät näe värejä) Voit myös tuntea liekkienergian ympärilläsi. Toista sitten seuraavaa mantraa 3, 6 tai 9 kertaa. Voit käyttää ametistia voimistamaan tätä energiaa halutessasi.

 

Minä olen Violettiliekki.

Minä olen Armon liekki.

Minä olen Ilon liekki.

Minä olen Muutoksen liekki.

Minä olen St Germain.

Minä olen Arkkienkeli Zadkiel.

 

Voit painottaa ääntäsi mantran loppua kohden, jotta se saa voimaa. 

Kun tunnet energian käynnistyneen, sulje silmäsi ja ota aktivointi vastaan.

Nauti energiasta ja visualisoi liekkiä siihen kohteeseen mihin haluat puhdistusta ja/tai parantumista. 

Lopuksi kiitä Arkkienkeli Zadkielia, Saint Germainia ja Violetin liekin Enkeleitä.

 

 

Ruusuliekki

 

Ruusuliekin aktivointi tehdään samalla tavalla kuin violetin liekin kohdalla. Ruusuliekin energia on pehmeämpää ja rakkaudellista. Ruusuliekki on ydinliekki kolmesta ikuisen elämän liekistä. Ruususädettä kutsutaan myös vapauden liekiksi. Suurenmoisen rakkauden voimalla voi vapautua. Ruususäde on ensimmäinen säde henkisen ja materiaalisen välissä sekä ensimmäinen väri näkymättömän valon spektrissä. Violettisäde on ensimmäinen väri näkyvän valon spektrissä.

 

Ruusuliekillä on korkein parantava voima, ja se oikein käytettynä violetin liekin kanssa voi auttaa sielua selviämään materiaalisen ja henkisen maailman yhteydessä. 

 

Ruusuliekki on Arkkienkeli Samuelin energiaa, puhdasta rakkautta ja sitä käytetään Äiti Maan hoitamiseen.

 

Ruusunpunainen liekki tuo ihmissuhteisiin ja tilanteisiin rakkautta. Jos tarpeeksi monet ihmiset maailmassa käyttävät tätä energiaa, se muodostaa maapallon ympäri parantumisen energiakentän.

 

Voit hoitaa ruusunpunaisella energialla itseäsi, sen jälkeen hehkut rakkautta ja ruusunpunaista energiaa ympärillesi! Voit myös hoitaa ihmissuhteita, perhettä, lapsia tai parisuhdetta. Myös hankalia tilanteita voi hoitaa tällä energialla. Jos esimerkiksi sinulla on ollut tai on tulossa tilanne jossa epäilet olevan hankalaa/negaatiota, voit lähettää tätä energiaa siihen avuksi itsellesi ja tilanteeseen osallistuville. Voit siis parantaa menneitä sekä tulevia tilanteita/ihmissuhteita.

 

Jos olet puhdistanut tiloja ensin violetilla liekillä, voit sen jälkeen energisoida tilat rakkaudella ja valolla. Ruusuliekki sopii erityisesti makuuhuoneisiin ja lasten huoneisiin tuomaan harmoniaa ja rakkautta. 

 

Ruusuliekin aktivointi tapahtuu seuraavien ohjeiden mukaan: 

Etsi itsellesi rauhallinen paikka, varmista ettei sinua häiritä. Hiljennä mielesi ja hengitä muutaman kerran syvään. Rentoudu. Pyydä Arkkienkeli Samuelilta Ruusunpunaista liekkiä ja visualisoi itsesi vaaleanpunaisen liekkipilven ympäröimäksi. Lausu seuraavaa mantraa 3, 6 tai 9 kertaa, loppua kohden voimistaen. Voit käyttää ruusukvartsia voimistamaan tätä energiaa.

 

Minä olen Ruusuliekki.

Minä olen Rakkauden liekki.

Minä olen Sydämen liekki.

Minä olen Valon liekki.

Minä olen Ilon liekki.

Minä olen Muutoksen liekki.

Minä olen Armon liekki.

Minä olen Saint Germain.

Minä olen Arkkienkeli Samuel.

 

Kun tunnet että energia aktivoituu, sulje silmäsi ja ota aktivointi vastaan.

Visualisoi ruusunpunaisen pilven sisälle kaikki mitä haluat parantaa tällä ihanalla rakkauden energialla.

Lopuksi kiitä Arkkienkeli Samueli ja Saint Germainia.

Shopping Cart
Scroll to Top