Kiinteä toimituskulu 5,90€.

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin!

Lohikäärmeet

Lohikäärmeet

Lohikäärmeet ovat korkeavärähteisiä valon olentoja, mutta he eivät ole koskaan eläneet fyysisessä maailmassamme.

He pystyvät muuttamaan värähtelytaajuttaan ja siten he pystyvät kulkemaan eri taajuuksissa ja auttamaan siellä missä apua tarvitaan.

 

Lohikäärmeet ovat aina olleet valon valtakunnan asukkaita ja odottaneet uutta kultaista aikaa, jolloin ihmiskunta herää korkeammalle tietoisuuden tasolle. Atlantiksen aikaan lohikäärmeet auttoivat ihmiskuntaa luomaan upean valon valtakunnan, joka sittemmin romahti ihmisten ahneuden ja häikäilemättömyyden myötä.

 

Lohikäärmeet ovat runsauden, vaurauden ja turvallisuuden tuojia. He ovat valon valtakunnan sotureita, joilla on pyhä tarkoitus tuoda maan päälle rauhaa, valoa, turvaa sekä vaurautta. Vauraus kuuluu kaikille, se on kaikkien oikeus ja sitä riittää kaikille loputtomasti.

 

Lohikäärmeet vertaavat vaurautta kaksiteräiseen miekkaan, toisessa päässä on ahneus, toisessa anteliaisuus. 

 

Lohikäärmeet jättävät meille myös merkkejä olemassaolostaan. He saattavat jättää polullesi vaurautta kuvaavia symboleja, kuten rahaa tai kullan kimallusta. 

 

Lohikäärmeitä on monen värisiä ja -kokoisia. Jokaisella lohikäärmeellä on oma ominaisenergia ja voimansa. Eri elementeillä on myös omat lohikäärmeensä.

Lohikäärmeet ovat erittäin voimakkaita olentoja, mutta silti lempeitä. 

 

Lohikäärmeiltä voit pyytää apua, aivan kuten enkeleiltäkin, he auttavat kyllä jos se on sinun parhaaksesi.  Voit pyytää heitä puhdistamaan tiloja ja energioita, voit pyytää heiltä suojelusta sekä voit pyytää heiltä vaurautta. Muista kiittää pyynnön lopuksi avusta.

Shopping Cart
Scroll to Top