Kiinteä toimituskulu 5,90€.

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin!

Tarinani

Hei, minä olen Annina

Nimi: Annina
Ikä: 39
Lapsia: kaksi ihanaa lasta, tyttö ja poika, sekä lisäksi mieheni kaksi ihanaa tyttöä
Lemmikkieläimet: kaksi koiraa, kissa ja kaksi
luppakorvakania
Lempiväri: vaaleanpunainen (tottakai!)
Lempiruoka: suklaa (ai niin, eihän se ole ruokaa…)

Lempijuoma: kristallinkirkas vesi
Harrastukset: kaikki mistä tulee hyvä mieli ja ihana olo
Voimaeläin: korppi
Oma yksisarvinen: Sarafon <3 (ja hänen varsansa Matilda)
Oma suojelusenkeli: Maurizio <3
Motto: tee toisille niin kuin haluaisit itsellesi tehtävän
Parasta maailmassa: Rakkaus!

Lapsesta asti minusta on tuntunut etten kuulu joukkoon. Olen elänyt aina omassa haavemaailmassa, vaaleanpunaisissa pilvilinnoissa. Kaikki yhteiskunnan normaali toiminta on ollut erityisen vaikeaa ymmärtää. Olen luovinut kaiken sen ”pitää tehdä näin” ja ”pitää olla niin” sääntöviidakon sekä oman tahdonvoimani välillä. Olen tuntenut syyllisyyttä siitä etten ole ”normaali”. Monesti olen miettinyt miten paljon helpompaa elämä olisi, jos ei pohtisi asioita niin paljon. Olen miettinyt pääni puhki olemassaolon merkitystä. Polkuni ei ole ollut helppo, se on ollut hyvinkin kivinen ja rankka. Olen kärsinyt monenlaisista vastoinkäymisistä elämässäni, esimerkiksi masennuksesta ja avioerosta sekä narsistin uhrina olemisesta (vain muutamia mainitakseni).

 

Kaikesta tästä olen selvinnyt, ja oppinut sanoin kuvaamattoman paljon itsestäni, toisista ihmisistä sekä elämästä. Voin todellakin sanoa että kaikesta selviää. Vaikka ei se silloin suuren surun ja murheen keskellä siltä tuntunut. Vuosien varrella olen käynyt terapiassa ja psykologilla lukuisia kertoja. Tottakai näistä on ollut apua, mutta ei se sitä ahdistusta poistanut. Mikä sen sitten poisti? Elämäni kääntyi aivan uuteen suuntaan kunpäätin alkaa ”aivopesemään” itseäni positiivisuudella. Aloin myös meditoimaan. Aivan uskomatonta! Sen jälkeen viikko toisensa jälkeen elämääni alkoi pulppuamaan ihanaakin ihanampia asioita ja tunnetiloja! En tiennyt edes että ihmisellä voi olla näin hyvä olla. En tiennyt tällaisia hyvän olon tunteita olevan olemassakaan. Eikä niitä olekaan. Ei tässä fyysisessä maailmassa. Olen löytänyt näkymättömän maailman. Joku sanoo sitä taivaaksi. Se on jotain sellaista mitä ei voi sanoin kuvailla, se täytyy itse kokea.

 

Ja miten paljon tässä niin sanotussa näkymättömässä maailmassa onkaan kaikkea ihanaa, sekä mielettömän paljon apua saatavilla! Eikä kukaan ole tästä kertonut! Minä haluan kertoa, kertoa kaikille ketkä haluavat tietää. Kenellekään en tyrkytä tietojani, se ei ole kenenkään edun mukaista. Mutta elämä on valintoja täynnä, jokainen saa itse tehdä omat valintansa. Ja sitä pitää kunnioittaa.

 

Tähän vielä lisään sen että ajattelin myös ennen että kohtalo on se, mikä sanelee ihmisen elämän polun. Mutta eihän se pidä lainkaan paikkaansa! Ihminen itse luo omaa elämäänsä joka päivä, joka hetki. Se tapahtuu ajatuksilla ja tunteilla. Ja niihin voi jokainen itse vaikuttaa. Ihan mieletöntä, eikö? Ajattele, jos sinäkin voisit saada elämääsi just niitä juttuja mistä olet aina haaveillut? Mikä sua oikeesti estää? Joku joka sanoo, ettei se onnistu, tai ettei kannata yrittää. Ei ole rahaa, ei ole sitä, ei ole tätä. Ja mitähän muut sitä ajattelee? Nää on kaikki sun omia rajoittavia ajatuksia. Voit muuttaa ne. Voit tehdä ihan mitä ikinä haluat. Jos vaan päätät niin. Kaikki unelmasi on sua varten.

 

Tää juttu tuntuu nyt venyvän pituutta, mutta niinhän ne parhaat jutut aina tuppaa tekemään. Voin vain sanoa, että mä elän ainakin ihan mielettömän onnellista elämää tällä hetkellä. Ja hyviä asioita vain tapahtuu koko ajan lisää, vähän niin kuin lumipalloefekti, mutta positiiviseen suuntaan. Jos sua kiinnostaa tietää enemmän näistä asioista, jää kuulolle. Ja kysymyksiäkin saa esittää vaikka sähköpostilla annina@lempeydenvirta.fi tai instagramissa lempeydenvirta, vastailen mielelläni 😊

 

Niin, ja mistä nää yksisarvisjutut, no ne vaan tulla tupsahti mun elämään, vähän niin kuin nää kaikki muutkin ihanuudet!

Toivon sinulle ihania ja taianomaisia hetkiä kanssamme!

Annina

Shopping Cart
Scroll to Top