Valon maailma

Kristallit

Kristallit eli energiakivet, parantavat kivet tai jalokivet. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Oli nimi mikä tahansa, kristallien energia on joka tapauksessa ihan omaa värähdettä ja energiaa. Kristallien avulla voit luoda elämääsi paljon hyviä asioita, voit alkaa voida paremmin ja jopa nukkua yösi levollisemmin. Kannattaa siis tutustua kristallien eri vaikutuksiin ja ottaa niitä osaksi omaa arkea. Jokaiselle löytyy varmasti oma kivikaveri tai useampi!

 

Akvamariini

 

Akvamariini on nimensä mukaisesti merellinen kivi. Samoin kuin veden pinta heijastelee, voit nähdä tämän kiven avulla oma sielusi syvyyksiin ja oppia itsestäsi näin lisää. Tämä merenneitojen aarrekivi on vesilläliikkujien ja uimareiden oiva kivikaveri. Akvamariini auttaa myös koetilaisuuksissa ja haastatteluissa, antaen varmuutta ja rohkeutta kantajalleen.

 

Amatsoniitti

 

Amazoniitin maagiset voimat olivat jo aikoinaan faaraoiden ja amazonin soturiprinsessojen tiedossa. Amazoniitti uudistaa soluja ja on uskottu nuorentavan ihoa. Näin ollen se on kauneuden ja hyvänolon kivi. Se tasapainottaa hermostoa, antaa rohkeutta sekä vahvistaa luovuutta.

 

Ametisti

 

Ametisti rauhoittaa ja puhdistaa. Ametistia voi käyttää oman mielen selkeyttämiseen sekä elämän virran edistämiseen.  Se suojelee kantajaansa, sekä tuo mielenrauhaa ja tyyneyttä.

 

Angeliitti

 

Tätä kiveä kutsutaan myös enkelikiveksi. Tämä lempeyttä tuova kivi on energioiltaan tasapainottava, rauhoittava ja suojaava. Tämän kiven avulla voit luoda yhteyden enkeleihin tai voit käyttää sitä apuna henkisten kykyjen kehittämisessä.

 

Aventuriini sininen

 

Parantaa tunnetilaa, vahvistaa unelmien toteutumista ja karkottaa surumielisyyttä. Tunnetaan myös nimellä dumortieriitti. Hermostoa ja kehoa rauhoittava, helpottaa rauhoittamaan kiireistä mieltä. Auttaa myös kehittämään intuitiota.

 

Aventuriini vihreä

 

Hyvän onnen ja positiivisuuden kivi. Lohduttaa, parantaa ja tasapainottaa mieltä. Tuo eteesi uusia mahdollisuuksia ja auttaa tarttumaan niihin. Auttaa kuuntelemaan sydämesi ääntä. Aventuriini auttaa myös luomaan itsellesi onnellisempaa elämää tuomalla henkistä ja fyysistä hyvinvointia sekä elämäniloa.

 

Botswanan akaatti punainen

 

Botswanan akaattia kutsutaan myös raita-akaatiksi. Esiintymä sijaitsee Botswanassa. Botswanan akaatti imee itseensä avaloa ja energiaa ja luovuttaa sitä kiven omistajalle. Botswanan akaatti auttaa unettomuudessa. Se on tyyneyden ja kypsyyden lämmin kivi. Se ohjaa löytämään elämän tarkoituksen ja antaa voimaa tasapainoiseen elämään. Se auttaa taiteellisen ilmaisun esiintuomisessa. Kiven iloinen energia edistää ratkaisujen löytämistä syyttelyiden sijaan. Ihanan energinen ja aurinkoinen kivi!

 

Fluoriitti

 

Tämä kivi sopii erityisesti opiskelijoille, sillä se auttaa oppimaan uutta sekä parantaa keskittymiskykyä ja muistia. Fluoriitti puhdistaa auraa sekä selkeyttää ajatuksia. Se on myös hyvä kivi negatiivisten energioiden torjumiseen omassa energiakentässä.

 

Hematiitti

 

Hematiitti on tehokkaasti  maadoittava kivi. Tämä on oiva kivi saamaan jalat takaisin maahan jos pää leijuu liikaa pilvissä. Se harmonisoi energiasi ja tunteesi, sekä tasapainottaa kehoa, mieltä ja sielua toimimaan harmonisesti yhdessä. Hematiitti suojelee sinua negatiivisilta energioilta. Se on vahva tukija, antaa isevarmuutta ja auttaa selviytymään antamalla tahdonvoimaa vaikessakin tilanteissa.

 

Howliitti

 

Tämä kivi auttaa nukkumaan paremmin, joten se sopii hyvin makuuhuoneeseen vaikkapa yöpöydälle. Se rauhoittaa mieltä ja lievittää stressiä. Tämän kiven avulla voit työskennellä entisten elämien parissa ja voittaa epävarmuutesi.

 

Intian akaatti

 

Tasapainottaa ja maadoittaa, tasapainottaa fyysisyyttä, henkisyyttä ja psyykkistä älyä. Tuo turvaa, puhdistaa ja suojelee. Akaatilla on myös parantavaa voimaa.  Tuo elinvoimaa, rohkeutta ja itseluottamusta. Se auttaa avaamaan sydäntä, sekä päästämään irti sisälle kertyneistä tukahdutetuista tunteista ja stressistä.

 

Jaspikset:

 

Dalmatian jaspis

 

Dalmatian jaspis taistelee tylsyyttä ja ikävystymistä vastaan. Dalmatian jaspis puhdistaa auraasi. Se auttaa poistamaan negatiivisia ajatuksia ja tunteita, jotka estävät sinua menemään eteenpäin elämässäsi. Se tasapainottaa jin ja jang energioita ja täyttää elämäsi positiivisuudella.

 

Dalmatian jaspis on hitaasti työskentelevä kivi, sen vuoksi sitä suositellaan käyttämään pitkiäkin aikoja. Se auttaa huomaamaan omat vahvuudet ja heikkoudet. Dalmatian jaspis kääntää heikkoudet vahvuuksiksi, vaikka se veisi jonkun aikaa. Se auttaa pitämään jalat tukevasti maassa sekä auttaa selviytymään masennuksesta ja päästämään irti sinua jarruttavista tunteista. Dalmatian jaspis auttaa näkemään tulevaisuuden positiivisena. Jaspis on yksi kauriin, oinaan ja skorpionin horoskooppikivistä.

 

Dalmatian jaspis on juurichakran kivi.

 

Mokaiitti jaspis

 

Mokaiitti vahvistaa luovuutta ja ja itseluottamusta. Se auttaa yhteyteen maan energioihin ja on sen vuoksi hyvä kivi maadoittumiseen. Tämä kivi voi auttaa sinua olemaan lempeämpi ja armollisempi itseäsi ja muita kohtaan. Sekä se tuo turvallisuuden tunnetta uusissa tilanteissa tai paikoissa.

 

Punainen jaspis

 

Suojaa, maadoittaa ja tekee sinusta fyysisesti vahvan. Tämän kiven avulla voit luopua menneistä ja avata uuden sivun elämässäsi. Se tasapainottaa vihamielisyyttä ja voimakkaita energioita. Tämän kiven on uskottu tukevan naisten kauneuden ja rohkeuden tasapainoa sekä antavan voimaa raskauden aikana.

 

Sateenkaari jaspis

 

Torjuu negatiivisuutta, auttaa keskittymään, tekemään päätöksiä ja viemään asiat loppuun. Tämän kiven avulla luot yhteyden luontoon ja maahan. Jos kärsit kireistä lihaksista tai stressistä, tämä kivi voi auttaa sinua rentoutumaan. Suojelee myös yöllisiltä painajaisilta ja antaa rohkeutta itsenäistymiseen.

 

Seeprajaspis

 

Maadoittaa ja tasapainottaa kehoa antaen kuitenkin sopivasti virkeyttä ja energiaa. Luo myötätuntoa ja ymmärrystä sekä rakkautta itseämme ja toisiamme kohtaan. Tämä iloa pirskahteleva kivi on kaikkien kaveri.

 

Karibian sininen kalsiitti

 

Karibian sininen -kalsiitti on saanut nimensä merensinisestä kalsiitista ja valkoisen ja vaaleanruskean kirjavasta aragoniitista. Tämä kaunis kivi on melko uusi tuttavuus, sitä on löydetty vasta vuodesta 2019 alkaen Pakistanista.

 

Koska tämä kivi on uusi tuttavuus, on vielä hieman mysteeri, millaista energiaa tämä kivi kantaa mukanaan. Joka tapauksessa se resonoi kolmannen silmän ja kruunuchakran kanssa. Se aktivoi mieltä, laajentaa tietoisuutta ja auttaa kehittämään henkisiä kykyjä. Kokeile meditoida tämän kiven kanssa ja tutki mitä se saa sinussa aikaan! Tämä kivi rentouttaa ja rauhoittaa kehoa. Voit myös kohottaa värähtelytasoasi tämän upean kiven avulla. Sen avulla voit saada ohjausta ja tietoa itsestäsi sekä siitä mihin suuntaan sinun kannattaa mennä. Yöpöydällä tämä kivi auttaa saamaan uniisi uuden ulottuvuuden, jopa astraalimatkailuun saakka.

 

Karneoli

 

Elinvoiman ja intohimon kivi. Punaisella vahvalla energiallaan antaa sinulle rohkeutta ja motivaatiota. Auttaa parantamaan hedelmällisyyttä sekä tuo energiaa väsyneille. Egyptiläiset rakastivat tätä mahtavaa energistä kiveä ja uskoivat sen tuovan rohkeutta, fyysistä kestävyyttä sekä auttavan sielua maan päällä sekä tuonpuoleisessa.

 

Krysopraasi

 

Tämä herkkä kivi on ainutlaatuinen omistajalleen, se menettää voimansa omistajan vaihtuessa. Krysopraasi rauhoittaa, luo harmoniaa ja johdattaa hyvään uneen. Se välittää rakastavaa energiaa ja antaa toivoa. Voi auttaa myös pääsemään eroon haitallisista ajatuksista tai tavoista. Tasapainottaa jing- ja jang-energioita.

 

Kukka akaatti

 

Tämä kaunis ja herkkä kivi on vielä melko uusi tuttavuus. Se on hiljattain löydetty Madagascarilta. Se on kuitenkin tunteiden hoitaja, unelmien toteuttaja ja valoisan energian omaava kivi. Vahvistaa intohimoa ja edesauttaa omaa henkistä kehitystä. Auttaa vapautumaan raskaista tunnetaakoista, jotka kulkevat mukana aiheuttaen henkisiä ja fyysisiä vaivoja. 

 

Kuukivi

 

Tämä kivi on kuun Jumalatar Dianan kivi, joka on muodostunut kuun säteistä. Näin muinaiset roomalaiset ainakin ajattelivat. Kuukiven uskottiin tuovan kantajalleen onnea, rakkautta ja viisautta sekä mielen kirkkautta. Jos sinulla on taipumusta nukkua levottomasti täyden kuun aikaan, tämä kivi yöpöydälläsi voi auttaa.

 

Labradoriitti

 

Labradoriitti on mystinen ja auraa suojeleva kivi, joka auttaa sielua ja kehoa valmistautumaan muutoksiin. Auttaa löytämään elämäntehtävän. Kosmisen valon energia on sitoutunut kiven sisälle, joten se säteilee sateenkaaren väreissä; näyttää kantajansa henkisen muutoksen kiven väreinä. Labradoriitti on hyvä kivi mukana henkisellä matkalla. Auttaa vahvistamaan intuitiota ja psyykkisiä kykyjä.

 

Lapis lazuli

 

Vahvistaa intuitiota ja luovuutta, aktivoi muistia sekä tehostaa kommunikointia. Se antaa viisautta ja auttaa pysymään totuudessa. Voi auttaa fyysisten kipujen hoidossa, esim. migreeni. Uskomusten mukaan Egyptin Kleopatra ja Atlantiksen hallitsijat käyttivät tätä voimakasta kiveä apunaan. Se sopiikin siten hyvin johtajille ja hallitsijoille.

 

Larimar

 

Tämä lempeän ja herkän energian omaava kaunis kivi tyynnyttää ja parantaa. Se yhdistää maahan jaluontoon, sekä aktivoi elämäniloa kantajassaan.  Larimar tuo rauhaa ja tasapainoa sekä hoitaa hermostoa ja meridiaaneja. Tämä herkkä kivi kannattaa pitää pois auringon valosta jos et halua sen kauniin värin haalistuvan.

 

Lohikäärme kivi

 

Punaiset täplät ovat kuin lohikäärmeen veripisaroita, näin ainakin muinaiset kreikkalaiset uskoivat. Lohikäärmeen rohkeus ja itseluottamus siirtyvät kiven kantajalle. Erittäin parantava kivi, lisää rohkeutta, elinvoimaa ja vahvuutta. Tukee vaikeina aikoina, maadoittaa ja pitää mielialaasi yllä. Uskomattoman monipuolinen ja upea kivi!

 

Lumihiutaleobsidiaani

 

Tämä kivi voi auttaa sinua löytämään sisältäsi todellisen itsesi, tunteesi ja heikkoutesi. Näin tehtyäsi voit päästä elämässäsi täyteen potentiaaliisi. Lumihiutaleobsidiaani on tasapainottava ja puhdistava. Erinomainen kivi introverteille, voi auttaa kääntämään yksinäisyyden ja eristäytymisen voimavaraksi.

 

Lumikvartsi

 

Lumikvartsi karkottaa negatiivista energiaa ajatuksista ja tunteista sekä auttaa värähtelytasoa kohoamaan. Auttaa päästämään irti menneisyydestä ja pääsemään yli hankalista asioista ja vastoinkämisistä. Antaa energiaa, mutta on lempeämpi energialtaan kuin vuorikristalli. Rauhoittaa, antaa kärsivällisyyttä ja ymmärrystä.

 
Mahonki obsidiaani

 

Mahonki obsidiaani edustaa maadoittavaa puun ja äiti maan energiaa. Se auttaa kehoon kertynyttä vihaa ja aggressiota purkautumaan henkisten juurien kautta äiti maan puhdistettavaksi. Poistaa myös pelkoa ja torjuu negatiivista energiaa.

 

Musta obsidiaani

 

Voimakas suojelija, maadoittava, puhdistaa energioita sekä edesauttaa henkisellä polulla. Se voi nostaa pintaan negatiivisiakin asioita jotka ovat sielun kehityksen kannalta oleellisia asioita, mutta tämän kiven avulla saat voimia kohdata niitä ja siten puhdistaa karmaasi. Obsidiaanin avulla saat yhteyden omaan lohikäärmeeseesi ja voitte yhdessä mennä eteenpäin ja vapautua menneiden kahleista.

 

Onyx (musta)

 

Yksi vahvimmista negatiivisilta energioilta suojeleva kivi. Auttaa elämässä eteenpäin, suojelee ja auttaa kohtaamaan pelkoja. Tasapainottaa ja rauhoittaa esimerkiksi kiireen jä hälinän keskellä sekä vahvistaa itseluottamusta ja turvallisuuden tunnetta.

 

Opaliitti

 

Opaliitti ei ole luonnonkivi, vaan synteettinen ihmisen aikaansaannos. Se edustaa rauhaa, lempeyttä ja empatiaa. Tasapainota mieltäsi sen avulla. Opaliitti on ominaisuuksiltaan hyvä meditoinnin avuksi.

 

Pinkki Opaali

 

Pinkki opaali symboloi suojaa, sekä edustaa rakkautta, lempeyttä ja parantumista. Se auttaa sinua olemaan itsellesi lempeämpi.

 

Pinkki opaali on myös henkisen heräämisen kivi. Se yhdistää jumalallisuuteen. Kreikkalaisessa mytologiassa opaalit muodostuivat Zeuksen ilon kyyneleistä, kun hän oli päihittänyt titaanit. Muissa kulttuureissa opaalit on nähty siunauksina, jotka ovat tippuneet taivaasta.

 

Pinkki opaali on edelleen “toivon kivi” ja se sisältää metafyysisiä parantavia ominaisuuksia. Sitä käytetäänkin sen vuoksi energiahoitojen tukena.

 

Kruunuchakran kivi.

Horoskooppimerkki Ravun sekä Vaa’an onnenkivi.

 

Prehniitti

 

Prehniitti yhdistetään ehdottomaan, pyyteettömään rakkauteen. Se auttaa tekemään päätöksiä sydämestä käsin. Prehniitti on rauhaa säteilevä kivi joka auttaa elämään rakkaudesta käsin. Loistava kivi parantajille. Vahvistaa yhteyttä henkimaailmaan, luontoon ja elementaaleihin. Muinaiset afrikkalaiset aboriginaalit käyttivät prehniittiä astraalimatkustamiseen. Sen jälkeen sitä käytettiin Afrikassa ja Australiassa erilaisiin rituaaleihin, parantamaan maagisia kykyjä ja parantamalla intuitiota. Shamaanit käyttävät sitä rituaaleihinsa ja amuletteina.

 

Sydänchakran ja solar plexus- chakran kivi.

 

Rodokrosiitti

 

on hempeän vaaleanpunainen, rakkauden energian kivi. Rodokrosiitti auttaa sinua löytämään enemmän iloa ja rakkautta elämästä. Tämän ihanan kiven sanotaan olevan hyvä valinta myös silloin, kun haluat parantua menneisyyden kipeistä haavoista ja pitää huolta sisäisestä lapsestasi. Rodokrosiitti vahvistaa myös suhdetta omaan itseen ja omaan sydämeen. Se auttaa tuntemaan itsensä paremmin ja rakastamaan itseään.

 

Ruusukvartsi

 

Tämä rakkauden kivi säteilee lempeyttä, onnellisuutta ja henkistä terveyttä. Se avaa sydänchakraa, hoitaa kehoa sekä mieltä sekä herättää sisäisen rakkauden tunteen. Tämä ihana kivi auttaa myös sydänsuruissa tai auttaa löytämään aidon rakkauden.

 

Ruusuaurakvartsi

 

Tämä platinalla pinnoitettu vuorikide kohottaa mielialaa,stimuloi sydäntä ja käpylisäkettä. Ruusuaurakvartsi karkottaa itsekritiikkiä ja itse-epäilyä, rohkaisee rakastamaan itseään ja auttaa huolehtimaan itsestä. Se myös tasoittaa hormoneja ja sopii avuksi esimerkiksi murrosiässä, vaihdevuosien tai raskauden aikana. Tyynnyttävä, kaunis ja tukea antava energia sopii myös parisuhdetraumojen ja muiden emotionaalisten kipujen käsittelemiseen.

 

Ryoliitti

 

Ryoliitti auttaa hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet, se myös kohottaa omanarvon tuntoasi sekä itsekunnoitustasi. Se voi auttaa sinua käsittelemään menneisyyden pelkoja, traumoja ja tapahtumia sekä auttaa sinua menemään eteenpäin puhtaalla mielellä.

 

Sateenkaarikuukivi

 

Jos tunnet sisäisen jumalattaren itsessäsi, silloin tämä on SINUN kivesi. Sateenkaari kuukivi värähtelee valoa ja jumalattaren voimaa. Se heijastaa valossa sateenkaaren sävyjä ja toteuttaa toiveita. Tämän kiven avulla voit nousta aivan uudelle tasolle niin tietoisuudessa kuin elämässäsikin.

 

Seleniitti

 

Seleniitti on yksisarvisten lempikivi. Se säteilee puhdasta valkoista, kaunista ja voimakasta energiaa kuten yksisarvisetkin. Sen säihkyvä energia on helposti aistittavissa. Seleniitti puhdistaa tehokkaasti negatiivisia energioita niin kotona, kuin ihmisen energiakentässäkin. Seleniitti puhdistaa myös itse itseään, joten se ei tarvitse puhdistamista toisten kivien tapaan. Seleniitillä voit puhdistaa myös toisia kiviä. Tähän tarkoitukseen sopivat hyvin seleniittilevyt ja kulhot. Seleniitti on haurasta, joten käsittelethän sitä varoen. Ethän myöskään laita sitä veteen, sillä se liukenee siihen.

 

Serpentiini jade

 

Serpentiini jade on vaaleanvihreä sydämen kivi. Se tukee iloista yhdessäoloa ystävien ja luonnon kanssa. Se on lempeä, hyväksyntää ja ymmärrystä kasvattava. Auttaa mielialan heilahteluissa, hermostuneisuudessa ja stressissä. Se on myös hyvä meditointikivi.

 

Jade tuo selkeyttä elämääsi silloin, kun tuntuu, että ihmissuhteet ja kaikki niiden mukana kulkeva on totaalisesti sekaisin. Jadea suositellaan erityisesti hermostuneille ja äkkipikaisille henkilöille. Jade rauhoittaa ja vakauttaa ihmisen sisäisen elämän ja persoonallisuuden.

 

Shungiitti

 

Shungiitti suojaa sähkömagneettisilta ja geopaattisilta stressitekijöiltä. Shungiitti tuo harmoniaa ja tasapainottaa energiaa. Shungiitti hiilipitoinen luonnonkivi, jota louhitaan Venäjän Karjalasta. Sillä on lukemattomia parantavia ja suojaavia ominaisuuksia. 

 

Sininen tiikerinsilmä

 

Sininen tiikerinsilmä eli toiselta nimeltään haukansilmä energisoi kurkkuchakraa ja kolmas silmä- chakraa. Auttaa kommunikoinnissa ja itseilmaisussa. Auttaa vahvistamaan intuitiota.

 

Tämä kivi on yhdistetty myös aurinkojumala Ra:han, se on ollut onnen talismaani taisteluissa antaen rohkeutta ja varmuutta.

 

Tiikerinsilmä huokuu rohkeutta, tasapainoa ja harmoniaa.

 

Auttaa pysymään positiivisena ja vahvistaa itseluottamusta. Heijastaa pois negatiivisia energioita ja raivaa tietä menestykselle, runsaudelle ja kasvulle. Sopiva kivi esimerkiksi yrittäjälle.

 

Sitriini

 

Jos kaipaat runsautta ja menestystä elämääsi, tämä on oikea kivikaveri sinulle. Sitriini tuo iloa ja toivoa. Se auttaa sinua pääsemään irti rahaan liittyvistä huolista ja haitallisista toimintatavoista. Voit pitää sitriiniä mukanasi lompakossasi tuomassa sinulle lisää vaurautta. Sitriiniä ei tarvitse puhdistaa usein, sillä ei ole taipumusta kerätä itseensä negatiivista energiaa.

 

Sodaliitti

 

Tätä kiveä voit käyttää apunasi jos kaipaat mielen rauhoittamista esimerkiksi uniongelmien tai ahdistuksen suhteen. Sodaliitti myös selkeyttää ja helpottaa tunteiden ja ajatusten ilmaisemisessa. Sen uskotaan myös vahvistavan vastustuskykyä ja sen vuoksi soveltuu myös esimerkiksi flunssan oireiden helpottamiseen.

 

Tiikerin silmä

 

Tiikerin itsevarmuus, rohkeus ja voima ovat tämän kiven tunnusvoimat. Jos kaipaat päättäväisyyttä ja itseluottamusta lisää elämääsi tämä kivi auttaa sinua siinä. Se auttaa unohtamaan huolet ja epävarmuudet sekä kannustaa menestykseen sekä auttaa uuden alkuun. Se auttaa pitämään negatiiviset energiat poissa ja auttaa terveellisempien elämäntapojen parissa. Harmonisoi myös ihmissuhteita sekä lievittää kipuja ja antaa energiaa aineenvaihduntaan sekä elämään yleisesti.

 

Turkoosi

 

Turkoosin nimi on peräisin ranskan kielen sanaparista pierre turquoise, “turkkilainen kivi”, sillä turkoosia tuotiin aikoinaan Turkista. Turkoosia ovat käyttäneet kautta aikojen shamaanit, kuninkaat, soturit ja Amerikan intiaanit. Turkoosi on yksi hengellisimmistä kivistä kristallimaailmassa.

Turkoosi on ystävyyden symboli ja stimuloi romanttista rakkautta.

Turkoosi tasapainottaa ja kohdistaa kaikki chakrat, vakauttaen mielialan vaihteluita ja juurruttaen sisäistä rauhallisuutta. Turkoosi rauhoittaa sielua. Se muistuttaa meitä veden virtauksesta, maan puhdistavasta energiasta ja energian aallosta, joka voi tulla syvältä sisältämme. Turkoosi on myös vahvasti parantava kivi.

 

Turmaliini

 

Tämä kivi on myös erinomainen suojelija. Se suojelee sinua negatiivisilta ajatuksilta, energioilta ja ihmisiltä. Jos olet huolestunut tai ahdistunut, tämä kivi voi helpottaa olotilaasi. Myös rauhattomat lemmikit voivat hyötyä tämän kiven läheisyydestä. Turmaliini puhdistaa ja avaa chakrojasi sekä maadoittaa vahvasti.

 

Unakiitti

 

Tämä kivi vahvistaa yhteyttäsi luonnonhenkiin ja eläimiin. Tätä kiveä voi käyttää myös apuna raskauden aikana yhteyden vahvistamiseen vauvan kanssa, sekä synnytyspelkojen lieventämiseen. Unakiitti lievittää myös stressiä, sekä auttaa näkemään asioiden valoisat puolet.

 

Unelma ametisti

 

Tämä kaunis kivi auttaa syventämään intuitiotasi ja näkemään sielusi polkua. Yöpöydällä pidettynä hyvä unikaveri, koska se parantaa unta ja pitää painajaiset poissa. Sopii hyvin myös lapsen huoneeseen pitämään negaatiot loitolla. Unelma ametisti on yhdistelmä ametistia ja lumikvartsia. Tämän vuoksi tässä kivessä on monia upeita ominaisuuksia; se suojelee ja puhdistaa auraa, parantaa ja tasapainottaa tunteita ja energioita.

 

Vaaleanpunainen akaatti

 

Rauhoittaa ja tasapainottaa, sekä auttaa pääsemään irti katkeruudesta. Luo lempeyttä ja positiivisuutta kantajalleen. Suojeleva kivi, sopii erityisen hyvin tulen ja savun kanssa työskenteleville. Kannustaa pyyteettömään rakkauteen.

 

Vuorikristalli

 

Vuorikristalli puhdistaa kaikki chakroja ja auttaa ajattelemaan positiivisesti. Se antaa energiaa ja voimaa, selkeyttää ajatuksia, lievittää kipuja, tasapainottaa tunteita ja kehoa sekä auttaa keskittymään. Vuorikristallilla voidaan myös puhdistaa tiloja. Tätä kiveä ei suositella makuuhuoneeseen, sen energisoivan vaikutuksen vuoksi. Sen sijaan sillä voit esimerkiksi energisoida vettä (laita vuorikiteen pala puoleksi tunniksi veteen) ja juoda sitä energiajuomana.

Shopping Cart
Scroll to Top