Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin!

7 Chakran tuoksuöljy

12,90 

Saatavuus: Varastossa

7 Chakran tuoksuöljy

Infinitan 7 Chakran tuoksuöljy
Pullon sisältö: 10 ml

Tämä on temaattinen tuoksu, joka stimuloi chakrojen tukosten vapautumista. Chakrat ovat energiakeskuksia fyysisessä ja henkisessä ihmiskehossa. Nämä sijaitsevat peräkkäin Kruunuchakra, Otsachakra / Kolmas silmä, Kurkkuchakra, Sydänchakra, Solar Plexus/Palleachakra, Sakraalichakra/Napachakra, Juurichakra.

Näillä energiapisteillä on kullakin tärkeä rooli kehossa ja ne ovat siten vastuussa sen hyvinvoinnista. Ne vaikuttavat kehon toimintoihin ja tunteisiin. Tukokset näissä energiakeskuksissa voivat häiritä vapaata virtausta ja niin voivat häiriintyä myös fyysisen ja henkisen kehosi toiminnot. Näiden tukosten aktiivinen poistaminen on siksi erittäin tärkeää hyvinvointisi kannalta.
Käyttö: Tuoksulyhtyihin, aromiduffuusori, aromilamppuihin / tuoksulamppuihin, potpurreihin, tuoksukiviin ja kuivattuihin kukkiin. Esim. Tuoksulyhtyä käytettäessä, täytä tuoksulyhdyn astia vedellä ja lisää n. 2-5 tippaa tuoksuöljyä. Muutamalla tipalla voit luoda erityisen tunnelmallisia tuoksukokemuksia mihin tahansa haluttuun tilaan. 7 Chakra tuoksuöljy sopii myös käytettäväksi meditaatio- tai joogahuoneessa.

Ei sovellu iholle eikä sisäisesti nautittavaksi. Säilytettävä lasten ja lemmikkien ulottumattomissa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kaikki kivet -15% verkkokaupassa koodilla KIVI15 Tarjous voimassa maaliskuun loppuun saakka! Tarjous voimassa myös Putiikilla.

Shopping Cart
Scroll to Top