Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin!

Muscle melt tuoksuöljy

8,90 

Saatavuus: Varastossa

Muscle melt tuoksuöljy

Tuoksuöljy Muscle Melt 10 ml.

Sisältää tähkälaventeliöljyä, pomeranssia, makea manteliöljyä, pelargoniaöljyä ja patsulia.

Erittäin hyvä öljysekoitus hierontaan. Tähkälaventeliöljy rentouttaa jännittynyttä ja rasittunutta kehoa sekä pehmentää ihoa. Pomeranssi puhdistaa kehoa, ehkäisee tulehduksia ja elävöittää ihoa. Se myös harmonisoi ja poistaa hermostuneisuutta. Makea manteliöljy pehmentää ihoa. Pelargoniaöljy stimuloi imurauhasia sekä poistaa nestettä kehosta. Se poistaa stressiä ja rauhoittaa keskushermostoa. Patsuli on rauhoittava ja vahvistava miehinen haihtuva öljy, joka kohottaa ja tasapainottaa mielialaa. Eksoottista patsulia arvostetaan myös sensuellina tuoksuna, joka kiihottaa seksuaaliviettiä ja auttaa vapautumaan.

Käyttö: Lisää diffuusoriin, tuoksulyhtyyn tai luo huonetuoksu lisäämällä suihkepulloon 30 ml vettä ja 30 tippaa eteeristä öljyä. Hierontaa varten sekoita aina eteerinen öljy pohjaöljyyn. Hyviä öljyjä sekoitukseen ovat viinirypäleensiemenöljy, manteliöljy, kookosöljy tai hyvälaatuinen oliiviöljy.

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Varottava joutumista iholle tai silmiin. Jos olet raskaana tai imetät konsultoi lääkäriäsi ennen käyttöä.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kaikki kivet -15% verkkokaupassa koodilla KIVI15 Tarjous voimassa maaliskuun loppuun saakka! Tarjous voimassa myös Putiikilla.

Shopping Cart
Scroll to Top