Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin!

Tuoksuöljy Patsuli ja Santelipuu

8,90 

Saatavuus: Varastossa

Tuoksuöljy Patsuli ja Santelipuu

Tuoksuöljy 15 ml, tyyneyttä ja rauhaa.

Tuoksuna santelipuun ja patsulin sekoitus. Tuoksuöljyjä käytetään huoneilmaan, meditaation tai joogan tueksi, rentoutumiseen tai hyvinvoinnin tueksi. Tuoksuöljyä voit käyttää tuoksulyhdyissä, diffuusereissa, potpourrissa, kuivatuissa kukissa tai tuoksukivissä. Tuoksuöljyä ei tule käyttää iholle eikä sisäisesti nautittavaksi. Pidä tuoksuöljyt myös poissa lasten ja lemmikkien ulottuvilta.

Santelipuussa on syvä ja pehmeä, makean metsäinen, balsaminen tuoksu. Santelipuun öljy rentouttaa, kohottaa mielialaa ja energisoi. Pitkään viipyilevä santelipuun tuoksu on yksi vanhimmista tunnetuista parfyymiaineksista. Santelipuuta on käytetty jo yli neljän vuosituhannen ajan erilaisissa itämaisissa rituaaleissa, perinteisissä suitsukkeissa ja palsamointiaineena. Sitä käytetään edelleen nykypäivän kosmetiikassa ja parfyymeissa.

Patsulissa on makea ja rikas, yrttisen maanläheinen tuoksu. Patsuli on rauhoittava ja vahvistava miehinen haihtuva öljy, joka kohottaa ja tasapainottaa mielialaa. Eksoottista patsulia arvostetaan myös sensuellina tuoksuna, joka kiihottaa seksuaaliviettiä ja auttaa vapautumaan. Idässä patsulia käytetään yleisesti vaatteiden ja liinavaatteiden hajustamiseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kaikki kivet -15% verkkokaupassa koodilla KIVI15 Tarjous voimassa maaliskuun loppuun saakka! Tarjous voimassa myös Putiikilla.

Shopping Cart
Scroll to Top