Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin!

Palo Santo pyhä puu 15 g

3,90 

Varasto loppu

Palo Santo pyhä puu 15 g

Palo Santo pyhä puu 15 g puutikku energian puhdistukseen.

Voimakas, luonnollinen ja hieman makea puun tuoksu.

Vastuullisesti tuotettu Palo Santo Etelä- Amerikasta, jonka tuotannossa hyödynnetään luonnollisesti kaatuneita puun runkoja sekä luonnollisesti pudonneita kuivuneita oksia. Puun osien annetaan kuivua muutamia vuosia ennen varsinaista tuotantoa. Kuivumisen aikana puulle ominainen tuoksu voimistuu sekä alkuperäiskansojen tietämyksen mukaan puun parantavat voimat vahvistuvat, muuttuen parantavaksi pyhäksi puuksi. Palo Santon tuotannolla on Perun hallituksen hyväksyntä sekä tuotannossa ovat mukana myös Perun alkuperäiskansat.

Energiapuhdistus: Sytytä Palo Santo puutikku ja anna liekin palaa noin 30 sekuntia. Sammuta liekki heiluttamalla ja jätä savuamaan. Jos haluat voimakkaamman tuoksun, voit sytyttää puutikun uudelleen kerran tai kaksi ja sammuttaa heiluttamalla. Puutikkua ei polteta kerralla loppuun, vaan voit käyttää sitä uudestaan useamman kerran. Huom. Älä vedä suoraan henkeen puutikun savua. Käytä palamatonta alustaa, kun poltat Palo Santo puutikkuja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kaikki kivet -15% verkkokaupassa koodilla KIVI15 Tarjous voimassa maaliskuun loppuun saakka! Tarjous voimassa myös Putiikilla.

Shopping Cart
Scroll to Top