Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin!

Serpentiini jade

4,00 

Saatavuus: Varastossa

Serpentiini jade

Koko n. 2 cm

Serpentiini jade on vaaleanvihreä sydämen kivi. Se tukee iloista yhdessäoloa ystävien ja luonnon kanssa. Se on lempeä, hyväksyntää ja ymmärrystä kasvattava. Auttaa mielialan heilahteluissa, hermostuneisuudessa ja stressissä. Se on myös hyvä meditointikivi.

Kiinalaiset rakastavat jadea paitsi sen esteettisen kauneuden vuoksi, myös sen sosiaalisen arvon vuoksi. Li Ji:ssä (Riittien kirja) Konfutse sanoi, että jadessa on 11 De:tä eli hyvettä: hyväntahtoisuus, oikeudenmukaisuus, sopivuus, totuus, uskottavuus, musiikki, uskollisuus, taivas, maa, moraali ja äly.

Jade on rahallisen arvon ja aineellisuuden lisäksi suuresti arvostettu, koska se edustaa kauneutta, armoa ja puhtautta. Kuten kiinalainen sanonta kuuluu: “kulta on arvo, jade on korvaamaton.”

Jade tuo selkeyttä elämääsi silloin, kun tuntuu, että ihmissuhteet ja kaikki niiden mukana kulkeva on totaalisesti sekaisin. Jadea suositellaan erityisesti hermostuneille ja äkkipikaisille henkilöille. Jade rauhoittaa ja vakauttaa ihmisen sisäisen elämän ja persoonallisuuden.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top