Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin!

Kanavointi

35,00 

Kanavointi

Voit esittää henkimaailmalle kysymyksiä, joihin haluaisit saada vastauksen tai pyytää opastusta elämääsi yleisesti. Kanavoinnit teen kirjoittaen suoraan kanavoiden valon maailman auttajilta. Kanavointi voi tapahtua enkelin, yksisarvisen, henkioppaan, ylösnousseen mestarin tai edesmenneen läheisen avulla. Kanavoinnin avulla voit saada selkeyttä omalle sielunpolullesi ja opastusta jos tunnet olevasi hukassa elämänsuuntasi tai elämäntehtäväsi suhteen. Kanavointi tapahtuu kirjoittaen, joten siitä jää sinulle aina kirjallinen dokumentti. Lähetän sen sinulle sähköpostiisi.

Minua sekä valon maailman auttajia koskevat tietyt lait, ja toimin niiden mukaisesti. En esimerkiksi voi kertoa tarkkoja ajankohtia, koska valon maailmassa ei ole aikaa eikä paikkaa. En myöskään voi kertoa mitään ikäviä esimerkiksi kuolemaan tai vakavaan sairauteen liittyviä asioita. Tulevaisuutta ei voi kovin pitkälle ennustaa, koska tulevaisuus on omissa käsissäsi. Ohjausta voin antaa ja tehdä kanavointia tämän hetken energioista käsin. Sinulla on aina mahdollisuus myös kysyä, jos jokin asia kanavoinnissa jää mietityttämään. Minä ja valon maailma olemme käytettävissänne.

Asiakaspalaute kanavoinnista: ”Kiitos vielä todella paljon…paljon sain uutta ajateltavaa. Kiitos kun sait yhteyden mummiini. Kiitos kauheasti kaikesta, sain ihan uutta näkökulmaa elämään. Kiitos. <3”

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top