Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin!

Reikihoito

35,00 

Reikihoito

Reiki-energiahoito on peräisin 1900-luvun alkupuolelta ja sen on tuonut ihmisten tietouteen japanilainen Mikao Usui. Hän kehitti Reiki-menetelmän ja aloitti sen järjestelmällisen opettamisen. Reiki onkin nykyisin levinnyt ympäri koko maailman ja siitä on varsinkin länsimailla kehitetty erittäin monia erilaisia muunnoksia.

Reiki ei perustu mihinkään tiettyyn uskontoon tai elämänkatsomukseen, vaan se antaa jokaiselle mahdollisuuden omaan henkiseen kasvuun hänen omilla ehdoillaan.

Reikin avulla voimme korjata jo syntynyttä epätasapainotilaa, joka ilmenee esimerkiksi pahan olon tunteena, sairautena, masentuneisuutena jne, mutta sen avulla voimme myös edesauttaa ja ylläpitää elämämme harmoniaa.

Teen reikihoitoa etähoitona tai paikan päällä. Jos ostat hoidon verkkokaupan kautta, niin saat sähköpostiisi tarkemmat ohjeet hoidon vastaanottamiseksi. Hoidon jälkeen saat hoitopalautteen, jossa kerron miten hoito eteni ja mitä asioista nousi hoidon aikana esiin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kaikki kivet -15% verkkokaupassa koodilla KIVI15 Tarjous voimassa maaliskuun loppuun saakka! Tarjous voimassa myös Putiikilla.

Shopping Cart
Scroll to Top