Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin!

Yksisarvisten energiahoito

35,00 

Yksisarvisten energiahoito

Yksisarviset ovat voimallisia valkoisen valon olentoja. He ovat hyvin korkeavärähteisiä, puhdasta valoa ja rakkautta olevia olentoja. Yksisarvisten energialla voidaan parantaa ja eheyttää fyysisiä vaivoja sekä sielun tunnetraumoja, jotka heijastuvat henkiseen hyvinvointiin. Yksisarviset ovat täällä meidän keskuudessamme auttamassa meitä ja olen erittäin kiitollinen saadessani työskennellä heidän kanssaan, sinun hyväksesi rakas ystäväni.

Yksisarviset ovat halunneet minun antavan teille näitä rakkaudellisia ja eheyttäviä hoitomuotoja.

Tämän hoidon ostettuasi saat Yksisarvisten energiahoidon. Tämä voimaa ja energiaa antava hoito sopii jos koet olevasi väsynyt tai elämänsuunta on hukassa. Hoito energisoi sinua ja antaa uutta boostia elämään.

Hoito toteutetaan etähoitona ja voit vastaanottaa sen sinulle sopivana ajankohtana. Hoidon vastaanottamiseen tarvitset vain rauhallisen tilan. Tarkemmat ohjeet saat hoidon ostettuasi.

”Yksisarvisten aikaan, oli elämässä taikaa. Kultainen aika teitä vielä odottaa ja rakkaus teidät parantaa. Vielä jonain päivänä, lintujen lailla taivaalla, saatte lentää vapaina.” -Rakkaudella Yksisarviset-

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kaikki kivet -15% verkkokaupassa koodilla KIVI15 Tarjous voimassa maaliskuun loppuun saakka! Tarjous voimassa myös Putiikilla.

Shopping Cart
Scroll to Top