Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin!

Yksisarvisten parantava hoito

35,00 

Yksisarvisten parantava hoito

Yksisarviset ovat voimallisia valkoisen valon olentoja. He ovat hyvin korkea värähteisiä, puhdasta valoa ja rakkautta olevia olentoja. Yksisarvisten energialla voidaan parantaa ja eheyttää fyysisiä vaivoja sekä sielun tunnetraumoja, jotka heijastuvat henkiseen hyvinvointiin. Yksisarviset ovat täällä meidän keskuudessamme auttamassa meitä ja olen erittäin kiitollinen saadessani työskennellä heidän kanssaan, sinun hyväksesi rakas ystäväni.

Yksisarviset ovat halunneet minun antavan teille näitä rakkaudellisia ja eheyttäviä hoitomuotoja.

Tämän hoidon ostettuasi saat Yksisarvisten parantavan ja sielua eheyttävän hoidon.  Jos olet kokenut surua, sydänsurua, ahdistusta, masennusta tms. tämä hoito voi auttaa sinua parantumaan.

Hoito toteutetaan etähoitona ja voit vastaanottaa sen sinulle sopivana ajankohtana. Hoidon vastaanottamiseen tarvitset vain rauhallisen tilan. Tarkemmat ohjeet saat vastausviestissä.

”Yksisarvisten aikaan, oli elämässä taikaa. Kultainen aika teitä vielä odottaa ja rakkaus teidät parantaa. Vielä jonain päivänä, lintujen lailla taivaalla, saatte lentää vapaina.” -Rakkaudella Yksisarviset-

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top