Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin!

Yksisarvisten rakkaushoito

35,00 

Yksisarvisten rakkaushoito

Yksisarviset ovat voimallisia valkoisen valon olentoja. He ovat hyvin korkeavärähteisiä, puhdasta valoa ja rakkautta olevia olentoja. Yksisarvisten energialla voidaan parantaa ja eheyttää fyysisiä vaivoja sekä sielun tunnetraumoja, jotka heijastuvat henkiseen hyvinvointiin. Yksisarviset ovat täällä meidän keskuudessamme auttamassa meitä ja olen erittäin kiitollinen saadessani työskennellä heidän kanssaan, sinun hyväksesi rakas ystäväni.

Yksisarviset ovat halunneet minun tuovan teille näitä ihania parantavia ja eheyttäviä hoitomuotoja.

Tämä on Yksisarvisten rakkaushoito. Tämä rakkaudellinen ja lempeä hoito avartaa sydäntäsi, auttaa rakastamaan itseäsi ja auttaa löytämään sielunkumppanin.

Hoito toteutetaan etähoitona ja voit vastaanottaa sen sinulle sopivana ajankohtana. Hoidon vastaanottamiseen tarvitset vain rauhallisen tilan, jossa sinua ei häiritä. Tarkemmat ohjeet saat vastausviestissä.

”Yksisarvisten aikaan, oli elämässä taikaa. Kultainen aika teitä vielä odottaa ja rakkaus teidät parantaa. Vielä jonain päivänä, lintujen lailla taivaalla, saatte lentää vapaina.” -Rakkaudella Yksisarviset-

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kaikki kivet -15% verkkokaupassa koodilla KIVI15 Tarjous voimassa maaliskuun loppuun saakka! Tarjous voimassa myös Putiikilla.

Shopping Cart
Scroll to Top