Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin!

Ametisti vesipullo

69,00 

Saatavuus: Varastossa

Ametisti vesipullo

Ametisti vesipullo by INFINITA. Anna mineraalien tuoda energiaa juomaveteesi ja muuttaa se todelliseksi jalokivieliksiiriksi, jonka energia leviää juomavedestä koko kehoosi ja herättää sinut sisältäpäin.

Ametisti on korkean värähtelyn kivi, joka on ihanteellinen meditaatioon. Se on arvostettu sen kyvystä auttaa luomaan tasapainoa, kärsivällisyyttä ja sisäistä rauhaa vakauttaen tunteita. Ametisti avaa portin jumalalliselle tietoisuudelle ja korkeammalle intuitiolle antamalla selvyyden, kun mieli on sekava. Ametisti rauhoittaa, luo tyyneyttä ja mielenrauhaa elämään sekä voimistaa intuitiota ja unelmien visiointia. Ametisti tunnetaan myös nimellä “Traveller’s Stone”, joka tarjoaa lisää suojausta, kun olet matkalla tutustumaan uusiin paikkoihin. Voimakas suojelija ja parantaja, lisää psyykkisiä kykyjä ja avartaa henkistä tietoisuutta, stimuloi kurkkuchakraa, puhdistaa auraa, muuntaa energiaa myönteiseksi ja rauhoittaa mieltä. Ametisti auttaa omaksumaan uusia ideoita ja ymmärtämään syy-yhteyksiä. Ametisti tukee mielenrauhaa, lievittää emotionaalista ja fyysistä kipua. Ametisti voi jopa auttaa solujen uudistumisessa, unettomuudessa sekä mielialan vaihteluissa.

Vesipullo kulkee kätevästi mukana esim. töihin, kouluun, urheillessa, harrastuksiin, matkoille.

Vesipullo on tarkoitettu vain puhtaalle vedelle.

Materiaali:
– Luonnon ametisti, sen väri vaihtelee hennon lilan laventelista – tummaan purppuraan ja sen kirkkaus vaihtelee lähes täysin läpinäkyvästä, aavistuksen läpikuultavaan.
– Ruostumaton teräskorkki ja pohja – molemmat voidaan poistaa puhdistusta varten.
– Lasipullo: Korkea laatuista borosilikaattilasi (erityisen kuumuutta kestävä lasilaatu) Lasiosa voidaan pestä astianpesukoneessa. 100% BPA vapaa ja lyijytön

Tuotetiedot:
– Pullon tilavuus: noin 550 ml, riippuen kiven koosta – Ametistin koko: 2 – 2.5 cm leveä. | 8 – 10 cm korkea
Huom: Jokainen jalokivi on luonnollinen yksilö niiden koko ja muoto voi vaihdella sekä myös säröt ja juonteet kuuluvat niiden olemukseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top