Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin!

Ruusukvartsi vesipullo

65,00 

Saatavuus: Varastossa

Ruusukvartsi vesipullo

Vesipullo by INFINITA. Anna mineraalien tuoda energiaa juomaveteesi ja muuttaa se todelliseksi jalokivieliksiiriksi, jonka energia leviää juomavedestä koko kehoosi ja herättää sinut sisältäpäin.

Ruusukvartsi on sydämen kivi. Se hoitaa hellästi kehoa ja mieltä sekä herättää sisäisen rakkauden tunteen. Romanttinen ruusukvartsi on tunnettu kautta historian ehdottoman rakkauden kivenä. Se antaa lempeyttä ja rakkautta sekä auttaa suojaamaan sydäntä. Ruusukvartsi avaa sydän chakraa, jolloin sen parantava energia leviää koko kehoon. Se auttaa etsimään itsensä hyväksymistä ja rakastamista sekä tuo rakkautta ja myötätuntoa, auttaen hyväksymään asioita ja ihmisiä. Ruusukvartsi auttaa avaamaan sydämesi antamaan ja vastaanottamaan rakkautta. Ruusukvartsin tiedetään tuovan rauhaa. Se voi auttaa parantamaan vanhoja sydänsuruja sekä auttaa sinua löytämään laajan ja avoimen, tasapainoisen sydämen.

Vesipullo kulkee kätevästi mukana esim. töihin, kouluun, urheillessa, harrastuksiin, matkoille.
Vesipullo on tarkoitettu vain puhtaalle vedelle.

Materiaali:
– Luonnon ruusukvartsi, sen väri vaihtelee hennon vaaleanpunaisesta – vaaleanpunaiseen, läpikuultavasta täysin läpinäkymättömään.
– Korkki ja pohja ruostumatontaterästä. Molemmat voidaan poistaa puhdistusta varten.
– Lasipullo: Korkea laatuista borosilikaattilasi (erityisen kuumuutta kestävä lasilaatu) Lasiosa voidaan pestä astianpesukoneessa. – 100% BPA vapaa ja lyijytön

Tuotetiedot: – Pullon tilavuus: noin 550 ml, riippuen kiven koosta – Ruusukvartsin koko: 2 – 2.5 cm leveä. | 8 – 10 cm korkea Huom: Jokainen jalokivi on luonnollinen yksilö niiden koko ja muoto voi vaihdella sekä myös säröt ja juonteet kuuluvat niiden olemukseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top