Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin!

Vuorikristalli vesipullo

65,00 

Saatavuus: Varastossa

Vuorikristalli vesipullo

Vesipullo by INFINITA. Anna mineraalien tuoda energiaa juomaveteesi ja muuttaa se todelliseksi jalokivieliksiiriksi, jonka energia leviää juomavedestä koko kehoosi ja herättää sinut sisältäpäin.

Vuorikristalli on erittäin tehokas parantava kivi, jota voidaan käyttää mihin tahansa ja kaikkiin. Se voi parantaa kysymyksiä fyysisellä, henkisellä, emotionaalisella tai sielullisella tasolla. Vuorikristalli mielletään yleisesti harmonisoivaksi ja tasapainottavaksi. Sillä on ainutlaatuinen kyky puhdistaa, vahvistaa ja vapauttaa energiaa. Vuorikristallin uskotaan voimistavan positiivisia energioita ja neutralisoivan negatiivista energiaa. Se on niin voimakas, että sen uskotaan toimivan kaikenlaisissa asioissa fyysisissä, henkisissä, emotionaalisissa jne. Läpikuultava selkeä kvartsi tunnetaan lisäävän inspiraatiota ja luovuutta luomalla tilaa mieleen. Vuorikristalli resonoi korkeampien chakrojen kanssa tuomalla jumalallisen valkoisen valon ja yhteyden korkeampaan minään, korkeampaan tietoisuuteen, korkeampaan viisauteen ja tuomalla ehdottoman puhtaan rakkauden.

Vesipullo kulkee kätevästi mukana esim. töihin, kouluun, urheillessa, harrastuksiin, matkoille.

Vesipullo on tarkoitettu vain puhtaalle vedelle.

Materiaali:
– Luonnon vuorikristalli, se on väriltään kirkas – väritön
– Ruostumaton teräskorkki ja pohja – molemmat voidaan poistaa puhdistusta varten
– Lasipullo: Korkea laatuista borosilikaattilasi (erityisen kuumuutta kestävä lasilaatu) Lasiosa voidaan pestä astianpesukoneessa. – 100% BPA vapaa ja lyijytön

Tuotetiedot:
– Pullon tilavuus: noin 550 ml, riippuen kiven koosta
– Vuorikristallin koko: 2 – 2.5 cm leveä. | 8 – 10 cm korkea
Huom: Jokainen jalokivi on luonnollinen yksilö niiden koko ja muoto voi vaihdella sekä myös säröt ja juonteet kuuluvat niiden olemukseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top