Kiinteä toimituskulu 5,90€.

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin!

Yksisarviset

Yksisarviset ovat hyvin korkeavärähteisiä valon olentoja. He ovat eläneet hevosena fyysisessä maailmassamme ja sieltä henkisyyden polkua pitkin ylösnousseet valon maailmaan korkeavärähteisiksi olennoiksi. 

 

Yksisarviset ovat puhdasta iloa, valoa ja rakkautta. Sitä he myös haluavat tuoda ihmisten elämään. Silloin kun elämä on vaikeaa, he ovat meidän lähellämme vaikkemme heitä näe. He ovat kuitenkin olemassa meitä varten ja meidän tarvitsee vain pyytää heidän apuaan, aivan kuten enkeleiltäkin voimme sitä pyytää. Yksisarviset ovat erittäin ilahtuneita saadessaan auttaa meitä luomaan kanssamme uutta valoisampaa maailmaa.

 

Voit tuntea yksisarviset lähelläsi esimerkiksi tuulahduksena, aivan kuin hevosen liinakkoharja tuulessa huiskaisisi kasvoja tai ihoa. Tuulahdus voi tuntua viileältä tuulen vaikutuksesta. 

Voit myös kuulla kohinaa korvissasi, silloin tiedät että he ovat lähelläsi.

Voit nähdä yksisarvisia unissasi ja heidän kanssaan voit ratsastaa unelmiisi!

 

Yksisarvisen sarvessa on voimaa ja taikaa. Jos olet onnekas ja saat sarven käteesi, laita silmäsi kiinni ja toivo. Toiveesi on heidän lakinsa ja he auttavat sinua toteuttamaan haaveesi. He haluavat sinun tietävän, että olet haaveidesi arvoinen. Yksisarvisen sarvessa on myös parantavaa voimaa. Jos sinulla on vaikkapa kipuja, voit pyytää yksisarvistasi hoitamaan sarvellaan kipeää kohtaa. Voit myös pyytää yksisarvistasi nostamaan värähtelytasoasi, jotta pysyt terveempänä ja elinvoimaisena.

 

Jos haluat tietää oman yksisarvisesi nimen, voit kysyä sitä esimerkiksi illalla ennen nukkumaanmenoa mielessäsi tai ääneen. Yön aikana saatat unissasi saada sen tietoosi. Toinen keino on hiljentyä hetkeksi omaan rauhaan ja kysyä mielessäsi tai ääneen yksisarvisesi nimeä. Tämän jälkeen voit laittaa silmät kiinni ja hengittää muutaman kerran syvään. Anna mielesi hiljentyä täysin. Tällöin mieleesi saattaa nousta nimi. Ensimmäiseksi mieleen tullut nimi on se oikea. Vaikket onnistuisi ensimmäisellä kerralla, älä luovuta. Usko ja luota, yksisarvisesi on kyllä silti lähelläsi.

 

Yksisarviset ovat läsnä aina, kun ajattelet kullan säihkettä, timanttien loistoa ja vaaleanpunaisia unelmia hattarapilven päällä.

Shopping Cart
Scroll to Top